Vardagskrönikören återuppstår som Skrivarklubben

Hej på er alla skriv- och läsglada där ute!

Vi på Vardagskrönikören har haft hemsidan på is under ett längre tag. Men det har inte gjort att vårt sug för det litterära dött ut. Många gånger har tankarna fastnat på hemsidan och vi har känt en lätt sorg över att inte ha kunnat hålla den vid liv. Nu tänker vi göra en försiktig ansats att syresätta den igen. I denna milda nystart har vi också breddat den litterära ramen för att ge det skönlitterära mer plats. Tanken är att vi även vill pryda flödet med välskrivna noveller.

Så hemsidan har därför fått ett nytt namn: Skrivarklubben. Vi är oerhört nyfikna på vad ni tycker om namnbytet och breddningen av hemsidan. Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni tycker!

Till en början kommer vi att försöka publicera någon egenskriven novell eller krönika då och då, när inspirationen och tiden tillåter. Vi kommer att avvakta med att styra olika skrivartävlingar men vi gläds över hur uppskattade de var och hoppas att kunna ha med ett par tävlingar i framtiden.

För alla er som bubblar av skrivlust, så kommer vi att fortsätta att publicera gästnoveller och -krönikor. Så det är bara att skriva på och skicka in era texter till oss! Vi har kvar vår gamla e-postadress V.kronikoren@gmail.com dit ni kan skicka era texter eller kontakta oss.

Vi hoppas ni är lika glada som vi är över att hemsidans puls har börjat slå igen.

Allt gott,

Skrivarklubben

2 reaktioner på ”Vardagskrönikören återuppstår som Skrivarklubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s