Mars skrivartävling: ”Lycka”

Nu har det blivit dags att dra igång mars månads skrivartävling! Men innan vi presenterar temat vill vi rikta ett stort tack till alla skribenter som deltog i februari månads tävling! Det har varit en fröjd att läsa era krönikor!

Det tema vi valt för mars månads tävling är ett tema som har behandlats många gånger förr, men det gör det knappast mindre intressant. Temat vi valt är ”Lycka”.

Omfånget på krönikan ska vara mellan 500-1000 ord och sista dagen att skicka in texten är fredagen den 23/3. Se till att fånga formen för en krönika och att använda vardagen som ett ramverk för er text. Prispotten kommer att ligga på 400 respektive 100 kr för första och andra plats. Vinnarna annonseras den 31/3 och krönikorna publiceras under vecka 14. Även icke-vinnande bidrag publiceras samma vecka om skribenterna själva önskar det. (Skriv i ert mejl ifall ni skulle vilja det.)

Bidragen skickas till V.kronikoren@gmail.com. Skriv ”Lycka” i ämnesraden. OBS! Notera att detta inte är titeln på er krönika utan att ni själva ska hitta en så passande titel som möjligt.

Glöm inte att följa oss på Facebook där det också går att uppdateras om nya tävlingar och hitta spännande vardagskrönikor att läsa. Klicka här för att komma till sidan.

Lycka till!