Vinnarna av tävlingen ”Rädslor”

Februari månads skrivartävling har kommit till sitt slut och det har blivit dags att presentera vinnarna. Temat var Rädslor och vi vill passa på att tacka alla 16 skribenter som deltog i tävlingen. Era tolkningar är som alltid av hög kaliber så varje krönika vi läser blir som en lite belöning i tillvaron! Vi hoppas få läsa fler krönikor av er framöver!

Men två vinnare måste koras. Att, i den här tuffa konkurrensen, hitta två texter som sticker ut lite extra är verkligen en knepig uppgift. Men efter mycket läsning och diskussion har vi tillslut funnit våra vinnare. Så här kommer de:

På andra plats hittar vi krönikan ”Min svagaste muskel” av en skribent som går under pseudonymen Annah Oj.

Och på första plats har vi krönikan ”När ridån gått ner” som är skriven av Ida Wickström.

Stort grattis till er båda och superbra jobbat!

I nästa vecka publiceras de vinnande bidragen tillsammans med bidrag från skribenter som också velat få sina krönikor publicerade. På måndag får ni läsa Annah Ojs krönika Min svagaste muskel och under söndagen lägger vi upp Ida Wickströms krönika När ridån gått ner. Under dagarna däremellan kommer ni kunna läsa övriga skribenters bidrag. Så gör er redo för en temavecka fylld med fenomenala krönikor där rädslor står i fokus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s